de AGVECDOKB

De Actie Groep Voor Een Categorie Dinosaurussen Op KunstBende heeft deze week gedemonstreerd voor de gebouwen van Villanella in Antwerpen. De AGVECDOKB wil zoals de naam al doet vermoeden een extra categorie op de kunstbende deze Categorie zou dan alle kunstwerken over Dinosaurussen moeten samenvatten. Woordvoerder Rex lichtte gisteren de actie toe: “kunst over dinosaurussen is echt iets heel unieks omdat je zulke fascinerende wezens zijn, er zijn vele jongeren bezig met kunst te maken rond deze uitgestorven creaturen en het is spijtig dat deze nu in de klassieke categorieen moeten meestrijden terwijl deze kunstenaars zich juist met elkaar willen wagen. De dinosauruskunstenaars zouden heel graag weten wie nu juist de beste dinokunstenaar is van Vlaanderen en zulke wedstrijd zou heel goed passen in het KunstbendeProject. Wij hopen dus ook dat Villanella hiernaar luistert en snel een dinocategorie maakt”

Enkele leden van het AGVECDOKB tonen enkele van hun prachtige Kunstwerkjes! Woordvoeder Rex  Tierran (linksvooraan) sprak de pers toe. 

Wordt nu ook lid van de  AGVECDOKB door een mail te sturen naar AGVECDOKB@dinomail.com

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder kunstbende algemeen

Een Reactie op “de AGVECDOKB

  1. ? is dit gebasseerd op ? : Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet. Een bekende flashmob was de verering van een grote namaakdinosaurus in een speelgoedwarenhuis in de stad New York…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s